dimarts, 9 d’octubre del 2012

Torna el Club de Lectura Infantil

Aquesta tarda ens hem retrobat els nois i noies del Club de Lectura Endrapallibres que són:


La Neus,

la Gemma,

la Cristina,

la Clàudia,

en Roger,

en Josep,

l’Estel•la,

l’Alícia,

l’Anneta,

l’Arnau

i la Lídia


Durant aquest tercer any del Club ens trobarem un cop al mes per a comentar el que ens han semblat les diferents lectures.

Enguany, com a novetat, els membres del Club de Lectura triaran, de les 2 o 3 propostes seleccionades, mitjançant votacions una per llegir i comentar el proper mes.

Avui hem repartit La invenció de l’Hugo Cabret de Brian Sleznick. La novel•la tracta de l’Hugo un noiet orfe que malviu amagat en una estació de París. La seva dèria és reparar un autòmat que havia trobat el seu pare i que representa un home assegut en un escriptori. Quan aconsegueix fer-lo funcionar, però, el noi queda glaçat. Quina relació té el dibuix que ha fet la figura mecànica amb el vell sorrut de la parada de joguines de l’estació? Amb l’ajuda de la Isabelle, la fillola del vell, l’Hugo farà un descobriment sorprenent. Combinant elements dels àlbums il•lustrats, la novel•la gràfica i el cinema Brian Sleznick trenca la forma de la novel•la tradicional per crear una obra molt original i innovadora. (Text extret de la contraportada).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada