dijous, 19 de novembre del 2009

l'Hora del conte dels més petits

La Biblioteca Municipal de Sant Hilari Sacalm, dins el projecte Pla de Lectura SHS ha engegat l'hora dels més petits, amb la finalitat d'animar al pares a comunicar-se i gaudir amb els seus fills a través de la música, moixaines, cantarelles, els contes....

Aquest nou projecte ofereix, a totes les famílies, amb nens i nenes de 0 a 3 anys un espai:Bebeteca.Creat per gaudir de la lectura amb els llibres de la biblioteca.També ofereix sessions destinades esclusivament per a les famílies cada 3 mesos.

Al novembre i desembre: Ballmanetes!
“El vehicle de comunicació és, en aquests moments, el contacte físic i la veu. Acaronem el petit, el bressem, li agafem la mà, les cames... i li diem tot el que ens ve al cap de manera instintiva, usant una veu dolça i calmada i en un registre perceptiblement més agut.
És llavors quan la nostra ment evoca els recitats i els poemes, les formuletes i les cantarelles que dormitaven en la nostra memòria. Aquelles que la mare o l’avi ens havien recitat i amb les quals ens havien fet jugar de petits. En aquests moments és quan la tradició oral que ha arribat fins als nostres dies es torna a mostrar i apareix amb les millors gales”

Badia i Soler, Marta. Tat!: [recull de moixaines, jocs i cançons per a infants]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada